Stroganoff ragu

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 80 dkg pulykamell vagy sertéskaraj
  • olaj
  • 1 dl fehérbor
  • 2.5 dl tejszín
  • só és őrölt bors
  • 1 kiskanál paradicsompüré
  • 2 apróra vágott vöröshagyma
  • mustár

Elkészítés

Felvágjuk kockákra a hagymát, majd fonnyasztjuk meg. Majd a kockára vágott húst beletesszük. Megvárjuk amíg kifehéredik és elfővi a levét, majd hozzáöntünk 1-2 dl vizet, és készre pároljuk. Majd ráöntjük a fehér bort, elpárologtatjuk alóla az alkoholt. Hozzákeverjük a tejszínnel elkevert mustárt, fűszereket, a paradicsompürét. Majd pár percen keresztül keverjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

tatjana írta 2009-11-29 18:27:29-kor:
Ez minden csak nem az, aminek szeretne lenni, szegény Sztroganov forog a sirjában. Talán először utána kellene járni, hogyan is csinálják. Már a hús megválasztása is hibás! Szigoruan legjobb marhahúsból készül, de a többi is rossz. Sajnálom, de ez becsapás. Tiszta Patyomkin faluja, vagy is nem az, aminek látszik.