Stroganoff ragu
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 80 dkg pulykamell vagy sertéskaraj
- olaj
- 1 dl fehérbor
- 2.5 dl tejszín
- só és őrölt bors
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 2 apróra vágott vöröshagyma
- mustár
Elkészítés
Felvágjuk kockákra a hagymát, majd fonnyasztjuk meg. Majd a kockára vágott húst beletesszük. Megvárjuk amíg kifehéredik és elfővi a levét, majd hozzáöntünk 1-2 dl vizet, és készre pároljuk. Majd ráöntjük a fehér bort, elpárologtatjuk alóla az alkoholt. Hozzákeverjük a tejszínnel elkevert mustárt, fűszereket, a paradicsompürét. Majd pár percen keresztül keverjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.